dimecres, 24 d’octubre de 2012

LA CASTANYADACELEBREM LA CASTANYADADECOREM L'INSTITUT


És temps de castanyes , de panellets  i de relats de terror. La biblioteca  vol compartir amb vosaltres aquesta tradició i recomanar-vos alguns clàssics d 'aquest gènere.


Una selecció de vuit narracions en què el lector apreciarà l’habilitat de Poe en el tractament del terror. L’efectisme i l’interès per allò sobrenatural en són els trets característics. Us proposem: La màscara de la mort vermella, El pou i el pèndol, L’enterrament prematur, El cor delator, El barril d’amontillat, El gat negre, El cas del senyor Valdemar i Hop-Frog. 

Frankenstein

COLECCIÓN:
Novela gráfica
Sepa que pensaba morir y llevarme el recuerdo de mis males conmigo. Pero después de salvarme la vida, contarle el relato de mis infortunios es lo mínimo que le debo. Escuche, pues, la historia de mi vida. La vida de Víctor Frankenstein.
Pulse en la imagen para ver algunas páginas del interior:
Frankenstein
Bookworms type: Fantasy & Horror
Bookworm Stage: STAGE 3
Author:
Description: Victor Frankenstein thinks he has found the secret of life. He takes parts from dead people and builds a new ’man’. But this monster is so big and frightening that everyone runs away from him – even Frankenstein himself!

The monster is like an enormous baby who needs love. But nobody gives him love, and soon he learns to hate. And, because he is so strong, the next thing he learns is how to kill . . .
Mary Shelley

            

                             
La  vida i la mort em semblaven barreres imaginàries que jo seria el primer a traspassar,il.luminant la foscor del nostre món...


ENGLISH ACTIVITIES


...................................................................................................................................


Un paisatge...

                         un rostre...                            

                                      

                ...un gest
ens poden provocar pànic i terror.


Font imatges:cercador google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada